name
Foto & Filmproduktion
Vår styrka ligger i vår förmåga att skapa kontinuerligt innehåll anpassat till olika sociala medieplattformar, samt att producera dynamiska ... Read more
SEK 1,000
name
Marknadsmaterial & Mallar
Vi skapar PowerPoint-presentationer, engagerande nyhetsbrev, skräddarsydda Word- och PowerPoint-mallar. Vi fokuserar på att stärka ert varum... Read more
SEK 5,000
name
Digital Marknadsföring
Highfive Group erbjuder experttjänster i effektiv och digital marknadsföring, inklusive omfattande marknadsstrategi och planering, samt stra... Read more
SEK 12,500

Portfolio

No portfolio

HighFive Group has not added any works to their portfolio

Awards

No awards

HighFive Group has not added any awards

Reviews

5.0

Based on 6 ratings

Write review
Excellent
6
Great
0
Good
0
Bad
0
Terrible
0

 • NG
  Nikola Grujicic
  Grundare, TB-Group
  5 Feb, 2024
  Väldigt professionella redan från första kontakt och genom hela projektet med ett tydligt fokus på att vi hela tiden skulle bli nöjda med slutresultatet. Kan definitivt rekommendera HighFive Group och vi kommer använda dem igen så fort vi får chansen!
 • NN
  Nicolas Nath
  Nordisk Marknadschef, Adidas group- Reebok
  2 Feb, 2024
  High Five hjälpte oss med flertalet projekt. Interna samt externa Events, influenser marketing samt digitala kampanjer. Anledningen till att vi gång på gång återvände till dem var för deras höga standard av leverans samt trevliga bemötande. Pierre och hans team kombinerar den ovanliga förmågan av att finns enkla lösningar på svårare problem, alltid med en positiv attityd. Rekommenderar dem varmt. / Nicolas Nath- tidigare nordiska marknadschef för Reebok.
 • H
  Henry
  CTO, Hypertype
  1 Feb, 2024
  Att arbeta med HighFive Group har varit en framstående erfarenhet präglad av professionalism och innovation. Deras team, fyllt av skickliga individer, utmärker sig genom att kombinera expertis med kreativitet, vilket resulterar i skräddarsydda lösningar som ofta överträffar förväntningarna. Deras förmåga att anpassa sig till kundens behov och deras engagemang för att skapa värde är imponerande. Kommunikationen har varit transparent och effektiv, vilket underlättat en smidig arbetsprocess. HighFive Groups öppenhet för feedback och regelbundna uppdateringar speglar deras strävan efter utmärkt kundservice och långsiktiga relationer. En avgörande aspekt av vårt samarbete har varit deras innovativa inställning. De är inte rädda för att utforska nya idéer, vilket ofta leder till banbrytande lösningar. Deras förmåga att tänka utanför boxen har varit central för framgången i våra gemensamma projekt. Sammanfattningsvis har HighFive Group berikat vårt företag med sin expertis och sitt engagemang. Vi ser fram emot att fortsätta vårt partnerskap och utforska nya möjligheter tillsammans. Samarbetet har varit inget mindre än enastående.
 • PS
  Poya Shad
  VD, Shad Group
  1 Feb, 2024
  Jag har haft förmånen att arbeta med HighFive Group under en tid nu och jag måste säga att de verkligen lever upp till sitt rykte som en av de bästa aktörerna inom digital marknadsföring i Sverige. Deras passion och engagemang för att hjälpa företag att nå sina marknadsföringsmål är imponerande. Alltid lyhörda, kreativa och professionella.
 • A
  Annelie
  Marknadschef, Bröd & Salt
  1 Feb, 2024
  Har jobbat med High Five ett tag och kan varmt rekommendera dem för alla som behöver marknads tjänster, oavsett nivå och omfattning. De lyssnar på mig som kund och är alltid flexibel och snabbfotade, vilket är mycket viktigt för mig.
 • HW
  Hugo Wirdenius
  VD, Hugo & Co
  1 Feb, 2024
  Jobbat med HighFive för rådgivning kring content till Socials, paid Ads, branding samt go-to-market. Mer än nöjd och går alltid the extra mile.

Files

HighFive Group has not added any files