Weekendavisen
Weekendavisen

Weekendavisen

News Denmark
A part of Berlingske Media
Weekendavisen udkommer hver fredag og indeholder sektionerne Samfund, Kultur, Bøger og Ideer. Weekendavisen er kritisk, men vi går til verden med nysgerrighed, begejstring og frisind. Vi skriver til alle, der vil udfordres og gøres klogere på sig selv og de sammenhænge, de indgår i.

Danmarks smukkeste og bedste avis
Avisen er netop blevet redesignet. Weekendavisens annoncører og læsere fortjener landets smukkeste og mest inspirerende avis til weekenden. Det har de lige fået.  

Bedre plads til kulturen - og til dig
Weekendavisen har skruet op for kulturen - både i form og i indhold. Papiret har nu fået samme format som indholdet: Det størst mulige, og indholdet er bredere, dybere og interesserer sig for kultur i alle aspekter. Broadsheet-formatet giver dig som annoncør større og bedre placeringer og dermed større effekt og værdi, og dit budskab vil stå i en levende sammenhæng med stor fordybelse.

Dobbelt så meget opmærksomhed
Weekendavisen har 199.000 avislæsere og 237.038 digitale brugere. Avislæserne bruger mere end dobbelt så lang tid på deres avis end andre, og størsteparten har Weekendavisen som primær avis, som de læser fra start til slut. Derfor får dit budskab længere levetid og grundigere opmærksomhed.
Read more

Products

View all products

Team

View all
name
Signe Rasmussen
Salgskoordinator
name
Kenneth Madsen
Annoncedirektør
name
Peter Hein
Salgschef, Direkte kunder
name
Katja Kryger
Client Manager
name
Lasse Thorup
Client Manager