VG
VG

VG

News Norway
A part of Schibsted Norge
Mediehuset VG leverer nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom papiravisen, nettavisen, mobilutgaven, VGTV og VG+ til iPad.
I tillegg til å produsere Norges mest leste avis, eier Mediehuset VG Norges mest besøkte nettsted for nyheter om økonomi og finans og magasin for personlig økonomi, E24 Dine Penger. Tjenesten Mittanbud.no ble lansert i 2009 og er Norges største anbudstjeneste. I 2014 ble VGTV skilt ut som eget datterselskap.

VG skal oppleves som Norges fremste leverandør av nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom døgnet. VG har som mål hver dag å sette dagsorden for både det folkelige og det offisielle nyhetsbildet i Norge. Selskapets kjerneverdier er å være modig, folkelig og åpen. VG når frem til folket gjennom dyktige journalistiske prestasjoner, spisse overskrifter og god bildebruk. Fokuset for VG er å være en digital spydspiss på digitale flater, samt å bremse opplagsfallet for papiravisen. Gjennom ulike kanaler nås over 54 % av Norges befolkning over 12 år daglig. I et krevende avismarked har VG opprettholdt opplagsinntekter gjennom etablering av nye produkter og økt pris.
Read more