TV4
TV4

TV4

Television Sweden
Oavsett om du är ute efter att bygga ditt varumärke på lång sikt eller vill tömma ditt lokala butikslager, så är TV4 det bästa alternativet för dig som annonsör. Vi erbjuder inte bara flest kanaler och medieplattformar – utan också flest kombinationsmöjligheter för att utforma en kampanj som passar dina behov.

TV4 erbjuder sina kunder det snabbaste och mest effektiva sättet att nå de målgrupper man söker, och har flera gånger utsetts till Sveriges bästa media av landets marknadschefer enligt branschtidningen Resumés årliga undersökning.


TV4 ska vara den bästa partnern för reklamgenomslag och kommersiella samarbeten. TV4 erbjuder både nationell och lokal annonsering i TV4 och Sjuan, specifika målgrupper i kanaler som TV12, TV4 Fakta, TV4 Komedi, TV4 Sport och TV4 Film, samt en mängd olika annonseringsmöjligheter i Sveriges starkaste kommersiella tv-kanal på nätet – TV4 Play. Sponsorskap, programsamarbeten, event och mässor finns också i TV4 portfölj.

Extra to add in somewhere:
En investering som betalar sig
Vi vill vara en trygg partner för dig. Med vår starka position på marknaden får du bästa utgångspunkt för att lyckas med din annonsering. Med det menar vi att vi kan hjälpa dig att nå de resultat som i slutändan påverkar dina kunder till köp.
Read more