ocast_logo_primary_2023

For advertisers

Brands
Influencers
Agencies

For media companies

Pyssla med Viktoria

Pyssla med Viktoria

Blogger · Arts & Crafts · Sweden
Website

Unverified profile

This profile is not verified by Ocast.

Member since 2023
The profile was created 23 Jan 2023

När jag inte pysslar i mitt pysselrum så är jag förmodligen upptagen med att designa SVG-filer och prints i soffan med en kopp kaffe samtidigt som mina två barn hoppar på mig. Jag älskar att inspirera och motivera andra till att ta sig tid för att vara kreativa och skapa roliga och vackra projekt.

Pyssla med Viktorias advertising channels

Social Media
Facebook
Instagram
Youtube
TikTok
Blogs

Pyssla med Viktorias Audience

Pyssla med Viktoria
100% women, 0% men, 25-34 years

Contact Pyssla med Viktoria

Address
Pyssla med Viktoria
59197 Motala

Get free offers

Create a request and get offers.
It's simple and free.

Describe your needs and get matched with media companies & influencers.