Tine Tid er en tjeneste for seniorer der kundene får levert god og næringsrik mat av Tines tidsverter. Om kunden har behov kan tidsverten også hjelpe til med praktiske gjøremål som å skifte lyspærer eller henge opp bilder. Kort sagt en tjeneste som gjør livet lettere for mange.

Målet til Tine Tid er å gjøre det enkelt å spise sunt, næringsrikt og godt hver eneste dag, uten å sprenge matbudsjettet. Både for deg som ikke har tid i hverdagen, for deg som ikke liker å lage mat, eller deg som av ulike grunner ikke klarer å lage middag selv.

Dagsavisen har jobbet med Tine Tid med mål om økt salg og øke kunnskap om tjenesten. Vi løste dette gjennom en native-artikkel i Dagsavisen MER, en serie med printannonser samt at Tine Tid hadde stand på Dagsavisens Seniorevent 2018.

Sitat fra Åsa Roth i Tine Tid:"I desember 2018 samarbeidet vi med Dagsavisen på innholdsmarkedsføring digitalt og på print. Samarbeidet var positivt og kontaktpersonene fra DA var løsningsorienterte og kreative. Annonseringen ga god synlighet av tjenesten Tid og kundevolumet økte med 30% i markedsføringsperioden. Vi kan gi Dagsavisen våre beste anbefalinger.

Åsa__________________________________________________

Åsa Roth
Ansvarlig salg- og marked, Tid ™ "