Annonsören har fullt ansvar för materialet, innehåll kan komma att stoppas av Everysport Group eller av deras sajtägare, om så är fallet kan materialet nekas eller bli borttaget. Externa resurser kan inte laddas i annonser utan Everysports medgivande.  Ljud får inte starta automatiskt i annonser, besökaren skall kunna starta ljud själv genom t.ex. en startknapp. Annonsering med pornografiskt och våldsamt innehåll är förbjudet.

Everysport kan ta emot och hosta annonser som i formaten JPG, GIF, PNG, HTML5 kombinerat med klick-URL. För fysiska annonser kan länk- och impressionstracker implementeras. Maximal vikt för vanliga format är 150 KB.  

HTML5-annonser skall levereras i ZIP-fil. Den maximala vikten av annonsens alla delar får inte överstig 150 KB och det totala antalet requests får ej vara mer än 15. Vänligen följ Adform PPAS riktlinjerna för HTML5-annonser, ni finner dom här.

Vi accepterar annonser hostade genom script på tredjepartsserver, lämpligen inkluderande klickmakro för att kunna mäta annonsklick. Vår ad server Adform PPAS fungerar och är kompatibel, med merparten av alla marknadsledande ad servrar. För att säkerhetsställa mätning av annonser, var säker på att det är SSL-kompatibla taggar (https).

Adnami specifikationer
Topscroll Desktop bild
Topscroll Mobil bild
Midscroll Mobil bild