Vagabond
Vagabond

Vagabond

Travel Sweden
Vagabond är Sveriges största resemagasin. Första numret kom ut 1987 och tidningen har sedan dess vuxit för varje år och är nu Sveriges i särklass starkaste varumärke när det kommer till reseinspiration och reseinformation. Tidningens inspirerande resetips, välskrivna resereportage och fantastiska bilder har upprepade gånger gånger vunnit flera prestigefulla pris och i redaktionen hittar man bland annat Årets journalist och Årets krönikör. Kvalitét och passion går alltid hand i hand i allt som Vagabond producerar vare sig det är tidning, guideböcker, resepoddar eller digitala reseguider.
Vagabond.se är Sveriges mest besökta renodlade resesajt för inspiration och oberoende information om resor. Två gånger i veckan skickar vi ut nyhetsbrev till tiotusentals prenumeranter där vi samlar de hetaste nyheterna och reportage och guider om sköna resmål.
På vagabond.se finns allt som behövs före och under resan – reseguider, reportage, webbutik med utvalda guider, granskningar, nyheter, bloggar, filmklipp, och tävlingar.

Products

View all products

Team

View all
name
Jonas Thörne
Key Account Manager
CT
Carl Thörne
Key Account Manager