Beskrivning
Mitt navn er Sophie Elise, og jeg er nord-norsk jente, født i 1994, som er bosatt i hovedstaden. Jeg er blogger, "influencer", tv-ansikt, DJ og nå forfatter.. Du kan kalle meg hva du vil, for jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle meg selv engang. Men jeg jobber hardt og gjør det jeg må for å nå målene mine!
Det startet på pikerommet i Harstad, med en sliten laptop og store ambisjoner om å nå ut til det norske folket. Jeg var en uteseendefiksert ung jente men samtidig med dybde, og jeg var lei av å bli misforstått i den lille byen jeg kommer fra. Med det ble bloggen startet, og den utviklet seg raskt til å bli en av landets største. I årene som gikk har jeg gjort utallige intervjuer, vært med i fem sesonger av reality-serien "bloggerne", vært nominert til Gullruten med samme serie, kommet på tredjeplass i "Mitt Dansecrew", kommet ut med en egen extensionskolleksjon, blitt DJ som spiller på landets beste og største klubber og nå sist i rekken - forfatter. Boken "forbilde" blir gitt ut av Cappelen Damm og har et førsteopplag på 40 000 bøker. Det er svært!
Jeg kunne ha fortsatt lenge, og jeg må nesten minne meg selv på hver eneste dag at ja, dette skjer faktisk på ekte. Dette er livet mitt. En ting er klart: leserne mine er de mest lojale og beste som finnes i bloggnorge, og jeg er så takknemlig.

Priser & Nominasjoner:
  • Nominert: Årets kjendisblogg 2014 - Vixen Blogawards
  • Vunnet: Årets mektigste kvinne i media 2015 - Medier 24
  • Vunnet: Årets blogger 2015 - Kjendisgallaen
  • Vunnet: Årets blogger 2015 - Vixen blogawards
  • Vunnet: Folkets Favoritt 2015 - Vixen blogawards
  • Vunnet: Årets Blogger 2016 - Kjendisgallaen
520 864
Följare
610
Nya följare/Vecka
78 240
Reaktioner/Vecka
Visa mer