Profilbild för Kristin Gjelsvik

Kristin Gjelsvik

Sociala medier · Oslo, Norway
Beskrivning
Kristin Gjelsvik, TV-profil, forfatter, gründer og en av Norges største bloggere. Hun har en fantastisk penn og tør å ta opp temaer som engasjerer og provoserer. Hun har et stort samfunnsengasjement og er som veganer opptatt av både miljø og dyrevelferd. Hun er svært engasjert og dedikert til sine faste følgere og publiserer daglig på bloggen KristinGjelsvik.no om mote, livsstil, reise, tips, veganske oppskrifter, og hverdagen generelt.

Kristin er svært anerkjent og har flere priser og nominasjoner bak seg. Da hun vant «Juryens Hederspris»  under Vixen blog Awards 2016 var dette en stor tillitserklæring, hvor juryen kalte henne for “et fyrverkeri av en blogger”. Nylig vant hun «Årets influencer: Livsstil» i Vixen Blog Awards 2017, der hun brukte takketalen til å gi et fraspark til sine bloggsøstre som ikke er sitt store ansvar bevisst.

Kristin ga i 2017 ut boken «#Branok» der hun forteller med sitt levende bloggspråk om hvordan bloggverdenen virker og påvirker, og gir masse tips og konkret hjelp til å motstå kroppspresset og få bedre selvtillit: Ved å være ekte og naturlige er vi - bra nok!
173 538
Följare
-9
Nya följare/Vecka
3 207
Reaktioner/Vecka