Logotyp för Fokus Winterguide

Fokus Winterguide

Media · Belgium
Beskrivning
Volgende publicatie: 23/10/2018

1 op de 10 mensen functioneert moeilijker in de winter. Dat het kouder wordt en de dagen korter en donkerder worden, is een logische oorzaak.
Maar op welke manier kunnen we de winterblues voorkomen en ervoor zorgen dat we de wintermaanden op een positieve manier bekijken en beleven?
Want niet enkel de zomer zit boordevol activiteiten, ook de winter is een perfect moment voor sport, quality time en evenementen.
FOKUS WINTERGUIDE zorgt ervoor dat de Vlaming duidelijk weet wat de winter brengt. We willen de lezer doen reflecteren over hun eigen gezondheid, beter voor zichzelf doen zorgen, leukere activiteiten ondernemen. De bijlage doet er alles aan om de Vlaming niet te laten ‘overwinteren’ maar om ze actief naar buiten te krijgen. Want wees nu eerlijk, wat is er beter dan een goede skivakantie, een winterBBQ of een gezellige avond met Glühwein, warme chocomelk en goede vrienden?
FOKUS WINTERGUIDE komt uit op 23 oktober. Dit omdat de overgang van zomer naar winter steeds weer aanpassen is. Iedereen is in volle voorbereiding voor de komende winter, wintervakantie, de kerstperiode. Daarom geven we in deze bijlage mee welke activiteiten en reizen voorhanden zijn deze winter.
Deze bijlage bereikt personen tussen de 25 en 55 jaar. Deze drukbezette leeftijdsgroep wilt de winter vaak gewoon ‘doorkomen’. Maar we willen deze generaties van ‘experience buyers’ laten zien dat ze ook tijdens de winter veel kunnen ondernemen.
25-55
Ålder
65%
Män
35%
Kvinnor