Beskrivning
Welke rollen vult de moderne Vlaamse man vandaag in? In vergelijking met vroeger is er nu meer druk om al deze rollen om een juiste manier in te vullen (bron: De Morgen 02/02/2018). Richt de man zich voor de volle 100 % op zijn professionele carrière of stort hij zich op zijn gezin?
In welke mate spelen stereotypen rond mannen een rol in het vervullen van dit ideaal? In een ideale wereld zijn deze twee zaken te combineren én is er daarnaast nog tijd en ruimte om te genieten van het leven. We tonen met dit project aan hoe mannen voor zichzelf een succesvol leven kunnen nastreven op elk facet, buiten de stereotypes om.

Gelukkig is de zomer in aantocht, waar we vanaf 14 juni volop kunnen genieten van het WK voetbal, een hoogtepunt voor veel jonge mannen en waar we op inspelen met deze bijlage. Ook vaderdag (10 juni) ligt in het verschiet. Op welke manier willen we hier in de bloemetjes (of in het bier) gezet worden?

Met dit project bereiken we jonge mannen van 22 tot 45 jaar die we willen gidsen en ondersteunen in het ervaren en uitbouwen van een gebalanceerd leven.
24-45
Ålder
50%
Män
50%
Kvinnor