Kraftigt ökad webtrafik på förlagets sajter

Pauser Media AB
Kraftigt ökad webtrafik på förlagets sajter
Om
Hallå där Anders Pauser, vd för Pauser Media , vi har förstått att webtrafiken på alla era sajter har ökar kraftigt. Vad beror det på?
– Ja, det är en otroligt positiv utveckling just nu där ökningen på våra fyra tidningssajter är upp till 77 procent. Vi har jobbat väldigt hårt med att höja kvaliteten på innehållet så att det ska bli ännu mer relevant för våra läsargrupper.
På vilket sätt då?
– Vår tidning Kvalitetsmagasinet har ännu tydligare breddats från att mest handla om kvalitetsfrågor till att också sätt fokus på verksamhetsutveckling och förändringsledning. Inte minst det senare är otroligt aktuellt i alla större organisationer. Miljö & Utveckling går från klarhet till klarhet med ett ännu tydligare fokus på hållbarhetsfrågor, frågor som är otroligt aktuella. Telekom idag har successivt höjt kvaliteten på bevakningen av utvecklingen på telekomområdet för att underlätta för läsarna, som ofta är slutanvändare, att ta rätt inköpsbeslut.Vd-tidningen har skärpt nyttoperspektivet och är idag ett självklart hjälpmedel för vd:ar i medelstora företag med ambitionen att utveckla sina affärer.
Tror du att utvecklingen kommer att fortsätta?
– Ja, självklart. Vi har idag ett tydligt digitalt fokus i vår verksamhet. Till sommaren släpper vi också helt nya webbplattformar för våra tidningar, vilket kommer att öka användarupplevelsen. Samtidigt är jag övertygad om att vår strategi att ha ett högkvalificerat innehåll som möter våra kunders behov är helt rätt strategi. Tekniken får aldrig bli ett självändamål och bli viktigare än innehållet. Parallellt med att vi utvecklar både det tekniska och innehållet är vi också i full färd med att sätta upp betalväggar. Men jag är trygg i detta, för så länge vi gör tillräckligt bra innehåll kommer kunderna vara beredda att köpa av oss.
Publisert 27 mars 2019