Morgenbladet
Morgenbladet

Morgenbladet

International News Norway
Morgenbladet er et sterkt redaksjonelt produkt som leverer en meget attraktiv og tydelig målgruppe. Våre lesere bruker mye tid og penger på kultur, reiser, mat og drikke og underholdning. I tillegg vil lite «støy» i avisen og høyt kompetansenivå blant Morgenbladets lesere gi de beste forutsetningene for kvalifisert respons på dine digital- og printannonser.  

I Morgenbladet treffer du personer det ellers er vanskelig å nå kvalitativt i andre kanaler. Morgenbladet er en politisk uavhengig ukeavis. Avisen profilerer seg som kultur- og kommentaravis og bringer grundige artikler om politikk, forskning, scenekunst, utstillinger, bøker, film og musikk. Vi går i dybden, gir leserne sammenhengene og setter nyheter og relevante begivenheter i et større og dypere perspektiv. Morgenbladet har 88 000 ukentlige lesere per uke på print og digitalt og lesere over hele landet, med hovedvekt i Oslo/Akershus, Bergen, Trondheim, Stavanger og Tromsø. Vi har over 23 000 faste avisabonnenter. I tillegg kan avisen kjøpes digitalt og på over tolv hundre løssalgssteder i Norge.

Morgenbladets lesere er:

Moderne og fellesskapsorienterte.

Kvinner og menn over 20 år, 67% er under 50 år. 

Meget kultur- og samfunnsinteresserte og ønsker en grundigere forståelse av samfunnsutviklingen.

68% har mer enn 4 års utdannelse fra universitet eller høyskole 

22% har husstandsinntekt over 1.000.000,-

Over 50% er meget interessert i reiser, film og politikk.

En stor andel er meget interessert i miljøvernspørsmål og å prøve nye matretter. Fysisk aktive flere ganger i uken. Benytter kaffebarer, kafeer, puber, barer og restauranter i stor grad. 48% leser bøker fem ganger eller mer pr uke og 26% bruker mer enn 500 kroner i måneden på bøker.

Meget interessert i pop -og rock, klassisk, jazz, blues og opera.

Deltar på kunstutstillinger, går på konserter og i operaen.

Går ofte på kino.

(Kilde: TNS, Forbruker & Media 16/2)
Read more

Products

View all products

Team

View all
JJ
Johnny A. Jensen
Annonseselger
KR
Karen Fosse Rosness
Annonseansvarlig