Foreldre og Barn
Foreldre og Barn

Foreldre og Barn

Family & Relationships Norway
Magasinet er det eneste spesialiserte magasinet rettet mot foreldre med barn fra 0–6 år. Aktuelle temaer, matoppskrifter, stoff om kosthold og ernæring, spennende spaltister og rørende reportasjer finner leseren alltid i Foreldre & Barn. 

Magasinet er også best på å gjøre grundige og uavhengige forbrukertester mot vårt segment. Innen utvikling, helse og oppdragelse har de knyttet til seg landets beste eksperter. Leserne er ekstremt engasjerte på sosiale medier, og magasinet har høyt nivå av deling og diskusjon på sin facebookside.
Read more

Foreldre og Barn

Magasinet er i 2015 det eneste spesialiserte magasinet rettet mot foreldre med barn fra 0 til 6 år, og de befester sin sterke posisjon ved å gjøre en rekke grep for å modernisere merkevaren. Med ny redaktør og redaksjonssjef på plass vil bladet få en oppfriskning visuelt og redaksjonelt.

Aktuelle temaer, spennende spaltister og rørende reportasjer finner leseren alltid i Foreldre & Barn. Magasinet er også best på å gjøre grundige og uavhengige forbrukertester mot vårt segment. Målgruppen anser Foreldre & Barn som bibelen når det gjelder hvilket utstyr og hvilke klær de skal investere i til barna. Magasinet får også plass til litt trening, egenpleie og reise til mor og far.

Gender distribution

Women
65%
Men
35%