Description
Jag heter Maria Montazami och är en enkel människa med glimten i ögat.
Jag lever för min familj och kärlek. Jag var en stolt hemmafru under barnens uppväxt. Jag gjorde allt för dom, vet inte hur många sena nätter jag satt och monterade ihop någon möbel eller leksak.
Inredning är även något annat jag brinner för, det har blivit som ett gift. Min nya dröm är nu att Kamran och jag ska öppna vår egen lilla homestylingfirma. Vi har börjat prata om det, vi har planterat en idé.
För 10 år sedan så ändrades våra liv totalt eftersom vi började filma för Svenska Hollywoodfruar. Det sa bara pang och massor har hänt sedan dess. Jag är alla evigt tacksam som har gett mig och min familj alla dessa möjligheter att få visa hur vi bor och lever.
Barnen Sara, 28, Hanna, 25, Emma, 22, och Nicholas, 20, är nu stora och har flyttat ut ur huset.
Kamran och jag har många goda vänner som vi umgås med på helgerna. Vi har köpt en båt och där hänger vi varje söndag i solens strålar. Vi dricker champagne och äter gott.
Tro nu inte att jag bara går omkring och dricker champagne hela dagarna haha, nej jag jobbar även i trädgården, lagar god mat, går ut med hundarna, arbetar med Anna, min assistent sedan 6 år tillbaka och mycket mer.
Välkomna ombord mina vänner. Nu tar vi skutan i en helt ny riktning!
8 099
Followers
View more