Description

Mitt navn er Maren, 29 år og bor på sørlandet. Helt siden jeg var liten har jeg alltid hatt stor lidenskapen for design, kunst og interiør. Jeg har alltid elsket å være kreativ! Jeg brukte mye av fritiden gjennom oppveksten på å tegne og å skape ting, så det var ikke et tilfeldighet at jeg valgte å bli grafisk designer. Først begynte alt som en hobby med tegning, maling og styling fordi det var noe jeg virkelig elsket. Nå har hobbyene blitt mer og mer en heltidsjobb.

Jeg både tegner og maler, og mine kunstverk selges over hele verden. Jeg jobber med forskjellige stylingjobber, fotojobber og har holdt ulike inspirasjonsforedrag innen design, trender og interiør. Jeg ser aldri på utfordringer som et problem men muligheter! I 2012 opprettet jeg Instagram som @marenbaxter, og uventet utviklet det seg raskt til noe mer seriøst som også forsterket lidenskapen min for fotografering.

I 2016 vant jeg tittelen «Norges vakreste hjem», og det har vært en flott reise helt siden med mange spennende samarbeid og prosjekter.
160 836
Followers
231
New followers/Month
39 008
Reactions/Month