Description
Orage er et ungt og dynamisk forlag som utgir et bredt utvalg av magasiner, bokasiner, brukerguider og faktabøker til barn og voksne – både på papir og digitalt. Mesteparten av innholdet er lisensiert fra store forlag i Europa og USA.
Orage-porteføljen vokser stadig og kan nå skilte med kjente merkevarer som BBC, TopGear, Lonely Planet, Techradar, Men's Health, Woman's Health, Ny Vitenskap og Mineworld. Forlaget ser på Norden som ett marked og har på fire driftsår utgitt totalt 600 publikasjoner i Norge, Sverige, Danmark og Finland.
Frem til 2017 har Orage bygget opp en innholdsportefølje på over 100.000 sider og 20.000 artikler, hvorav halvparten av dette ble produsert i 2017. Nå gjenbrukes alt innholdet digitalt som PDF, Epub3, webartikler og lydartikler. I april 2018 lanserte Orage det første internasjonale nettstedet Techradar.com som er nr. 1 på forbrukerteknologi i Storbritania, nr. 8 i USA og nr. 10 globalt. Innholdet oversettes og tilpasses lokale markeder i Norden.
De neste årene ønsker Orage å utvide sin digitale portefølje med flere internasjonalt kjente nettsteder i Norden, men også i andre territorier. Orage iverksetter nå arbeidet med digitalt innhold på lokale språk i Polen og Russland. I 2020 har Orage som mål å ha større inntekter fra digitalt innhold enn fra utgivelser på papir.