Native

Så fungerar Native Advertising

SÅ FUNGERAR DET
Vi på nyheter365 tror på att få det komplicerade att framstå som enkelt. Därför arbetar vi efter en steg-för-steg modell för att våra kunder tillsammans med oss enkelt och med minimal insats kan komma igång och skapa resultat.


1) LANSERING AV DIGITAL NYHETSSIDA
Innan vi påbörjar arbetet med att skapa redaktionellt innehåll undersöker en redaktör grundligt ert varumärke, er produkt och era tjänster. Precis som en journalist snokar reda på det mesta kan vi göra mycket av jobbet själva när vi vet vilka målsättningar ni har. Ofta pratar vi med representanter från företaget för att skapa en nyhetssida som attraherar besökare och lyfter fram det viktigast i ert erbjudande. Här kan rymmas allt från case på kunder till tester om produkter eller nyheter om er tjänst. Allt förpackat på en nyhetssida på ett sätt som intresserar och engagerar besökarna. Vi utgår alltid utifrån vår kunskap och erfarenhet om hur vi maximerar resultatet med er kampanj.
Självklart godkänner ni allt material på sajten innan kampanjstart.

2) PLACERING PÅ NYHETSSIDOR
Vi rekommenderar medieplaceringar baserat utifrån er målgrupp, det redaktionella innehållet på er nya nyhetssida och vår erfarenhet om var det funger ar.
Ofta startar vi med att testa flera sajter för att optimera mot det som fungerar bäst.

3) OPTIMERING
Här ställs våra skribenters skicklighet på sin spets. Nyckeln till att via native advertising skapa de resultat du vill ha är att ha en väl fungerande och uttänkt optimeringsprocess. Samtidigt som avancerad teknik bidrar till att optimera kampanjen får även våra journalister och skribenter direkt feedback på artiklarna som skrivits om ert företag. Statistiken övervakas kontinuerligt, texter och bilder justeras och nya artiklar skapas utifrån våra resultat.

4) RAPPORTERING
Ofta vårt roligaste arbete. Vi följer upp och rapporterar till er. Hur många besökare, hur lång lästid och hur många artiklar läste besökarna? Hur många gick vidare till er sida och hur mycket försäljning har det gett? Hur många tyckte artiklarna var intressant och hur stor andel har fått en mer positiv bild av ert företag? Rapporteringen anpassas till era behov, med uppföljning och fokus på de nyckeltal som är viktigast för er. Hårda siffror kompletteras vanligen även med en kvalitativ läsarundersökning.