Alma Talent's logotype

Alma Talent

Business · Sweden
Description

Välkommen till mediehuset Alma Talent

Alma Talent är Sveriges ledande mediehus för beslutsfattare och ledningsgrupper som vill skapa nya affärer och utvecklas i sin yrkesroll.

Med våra starka publicistiska varumärken, digitala plattformar, eventverksamhet och mervärdestjänster når vi de som verkar och påverkar i det svenska näringslivet. Dagligen ger vi våra läsare och besökare insikt, kunskap och information inom områdena teknik, ekonomi, finans, marknadsföring, juridik, arbetsrätt och HR.

I Sverige ger vi ut Affärsvärlden, Ny Teknik, Dagens Media, Arbetarskydd, Lag & Avtal, Personal och Ledarskap, Medievärlden och Teknikhistoria, med tillhörande webb- och mobilsajter, events samt ett flertal online-nyhetsbrev. Dessutom driver vi rekryteringstjänster inom medie- och ingenjörsjobb och karriärsajten Ingenjörskarriär tillsammans med Sveriges Ingenjörer.

Vi arrangerar årligen branschledande events som Årets Ledare, Nordic Post Trade, Mediedagen, Bank & Finans, 33-listan samt det omåttligt populära DJ-Battle i Almedalen.

Alma Talent är ett dotterbolag till den börsnoterade finska mediekoncernen Alma Media. Tillsammans bildar vi ett av Nordens största mediehus inom business to business-segmentet.