Description
Stockholmdirekt.se är störst i Stockholm på lokala nyheter. Vi har ungefär 200 000 besökare i veckan på vår digitala plattform – här når du en bred och engagerad publik från de stadsdelar och kommuner som DirektPress täcker i Storstockholm. StockholmDirekt.se lanserades i slutet av 2014 och med den har vi ökat den lokala räckvidden, förbättrat actionvärdena och erbjuder nu våra kunder en ännu bättre effekt.
Vi ger läsarna koll på vad som händer i deras kvarter, berättar om människor, händelser och trender. Samtidigt är vi en mötesplats där invånare, beslutsfattare och debattörer kan mötas.
Vi tror att våra läsare är engagerade i sitt boende och sin stadsdel. Vi vet att de vill ta del av de nyheter som berör just deras område. Därför kopplas våra annonser till de artiklar som rör annonsörens valda område. Det vill säga läser du en artikel om till exempel södra Stockholm, så exponeras de annonser som berör södra Stockholm. Som annonsör betalar du alltså bara för de visningar som är intressanta för dig. Metoden är densamma oavsett om läsaren använder desktop, läsplatta eller mobilen.
49
Age
45%
Male
55%
Female