Receptfavoriter's logotype

Receptfavoriter

Recipes · Sweden
Description
Annonsera på Receptfavoriter.se! Nå tusentals unika besökare per dag.
Alla annonsytor på Receptfavoriter finns att köpa programmatic genom Google, Keymobile och Netric Rubicon (Rubiconproject).

Kontakta Receptfavoriter om du har frågor om annonsering eller samarbete.

Se statistik ovan från Google Analytics eller förmedlad via Sis-index.se här.

Vilka besöker Receptfavoriter?
Receptfavoriters besökare är matintresserade från hela Sverige med tonvikt på storstadsregionerna - mest Stockholm, följt av Göteborg och Malmö. Det är mest kvinnor (70%) i ålder 25-34 år (23%). Vidare jämnt fördelad ålder upp till 70+. 70% av besöken är mobil (mest Iphone), 15% tablet (mest Ipad) och 15% desktop (mest Safari följt av Chrome). De är bland annat intresserade av resor, mat, livstil, trädgård, tv, konst, böcker, kändisar, ekologiskt, husdjur, heminredning och boende med mera.

Dagen innan jul den 23 december 2017 hade sidan 150 000 unika besök. Andra dagar med extra mycket besök är nyår, midsommar, påsk och liknande tillfällen när folk lagar mycket mat själva och letar recept och inspiration på nätet. Se statistik från Google Analytics förmedlad via Sis-index.se.
Mer om Receptfavoriter
Sidan är en av Sveriges största oberoende receptsidor med provlagade och personligt skrivna recept med foton av Henrik Mattsson, kock och matskribent. Henrik har flera års erfarenhet som kock och började lägga upp recept redan 2003. Receptfavoriter är helt oberoende och gratis för besökare. Sidan har runt 4300 personligt skrivna och provlagade recept med bilder. Vidare ett hundratal artiklar om mat och dryck. Receptfavoriter har bra ranking och topplaceringar i sökresultat på många olika klassiska svenska och utländska recept och söktermer.

Mer om Henrik Mattsson
Henrik är kock sedan 25 år utbildad på Restauranghögskolan i Grythyttan, har dryckesutbildning WSET och medlem i Sveriges Matskribenters Förening.

Receptfavoriter följer GDPR och visar personligt anpassade annonser för besökare vid samtycke. Sidan följer Better Ads standard för bättre annonsering. Vidare använder sidan ads.txt så att endast godkända nätverk kan annonsera på sidan. Sidan kör https och är responsiv för mobil och tablet.
25-55
Age
30%
Males
70%
Females