Description
Vi är Sveriges största nöjesredaktion med ett 30-tal journalister som bevakar Sveriges nöjesscen och skriver om personligheter och företeelser inom underhållningsbranschen.
Vi träffar tv-stjärnor, artister och skådespelare för intervjuer om deras karriärer och intressanta livsberättelser. Vi bevakar Sveriges största nöjesevenemang och folkliga lägereldar som exempelvis Melodifestivalen och Idol, med journalistik som berör en bred publik i breda ålderspann.
Vi producerar exklusiva livesända tv-möten med nöjespersonligheter och låter våra läsare/tittare komma nära sina idoler med möjligheter att ställa egna frågor.
Vi väcker med starka krönikörer engagemang och står för en egen röst i frågor som är viktiga för vår målgrupp.
Ledorden i Hänts nöjesjournalistisk och det som genomsyrar vårt val av ämnen och tilltal är att vi ska vara nyhetsledande, nyfikna, överraskande och roliga. Vi ska också vara betydande och viktiga både för våra läsare samt personerna inom den nöjesscen som vi bevakar – med det dagliga uppdraget att svara upp mot vårt löfte att vara ”Sveriges mötesplats och nyhetskälla för dig som älskar nöjesvärlden”.

Hänt Facebook - 80,600 Likes
Hänt Instagram - 66,700 Följare
Hänt YouTube - 46,300 Prenumeranter
25-54
Age
23%
Males
77%
Females