Description
Med snart 70.000 appnedladdningar är Börskollen sannolikt den snabbast växande renodlade börsappen i Sverige. Tjänsten samlar de senaste börs- och ekonominyheterna från flera av Sveriges största branschtidningar i ett och samma läsflöde. Över 400 nyheter från ett tjugotal separata nyhetskällor läses in varje dag, däribland nyheter från Veckans Affärer, Affärsvärlden, Privata Affärer, Breakit, Svenska Dagbladet, EFN, Redeye, Aktiespararna, Börsvärlden med flera.

Den snabbväxande tjänsten är i första hand tillgänglig som app för både Android och iOS och det är här majoriteten av användarna finns, även om tjänsten också finns på webben.

I appen kan du också registrera dig och då skapa bevakningar för bolag du gillar för att få pushnotiser så fort det kommer in nya nyheter om dina bolag. Appen läser också in insynstransaktioner samt erbjuder ett diskussionsforum med möjlighet att diskutera dina favoritbolag med andra användare.

Börskollen ägs och drivs i ett samarbete mellan Mediagruppen TopTraders i Sverige AB (som även driver nyhetskanalen Börsvärlden) och de ursprunliga grundarna av tjänsten.
20-55
Age
75%
Males
25%
Females