Description
Bike firar 40 år, ni hänger väl med!?
Bike har sedan 1979 varit den ledande motorcykeltidningen i norden med ett tydligt fokus på vår grundliga testverksamhet.
2019 fyller tidningen 40 år vilket vi naturligtvis vill förmedla till omvärlden. Vår resa har varit minst sagt spännande och fortsätter vara det. I tidningsvärlden går det inte att stå still vilket vi är väl medvetna om och kommer därför spänna musklerna ytterligare för att vässa produkten. Vi prutar aldrig på kvaliteten när det gäller våra tester, provkörningar eller andra reportage. Det vi skriver ska vi alltid kunna stå för, det är det som är vår kvalitetsstämpel. Allt för att ge dig som annonsör och våra läsare en upplevelse som inte går att hitta någon annanstans på internet.
Under 2019 släpper vi två specialtidningar; Bike Touring och succétidningen XBike. Den förstnämnda om spännande resereportage och den andra om äventyrshojar av alla de slag.
Bike finns på de flesta sociala medier och har åtskilliga tusen följare som aktivt deltar i diskussionerna.
Om du vill nå köpstarka kunder är Bike rätt tidning att satsa på. Kontakta vår annonssäljare för att skräddarsy det paket som passar just din verksamhet.
Christer Miinin, chefredaktör