bold.dk
bold.dk

bold.dk

Soccer Denmark
IO     -     Programmatisk     -    Native    -    Content   -   

bold.dk giver de mange fodboldinteresserede danskere overblikket over, hvad der sker i fodboldens verden i Danmark og udlandet og har mere end 650 millioner sidevisninger om året.
Vi dækker dansk fodbold tæt og er til stede til samtlige 3F Superliga-kampe hver eneste sæson, mens vi også er til stede til de danske klubbers europæiske kampe og til alle landskampe med A-landsholdet og til mange U21-landskampe.
I Danmark dækker vi også 1. division tæt og dækker som det eneste landsdækkende medie 2. division fast.
Vi følger desuden de store udenlandske ligaer, som Premier League, La Liga, Bundesligaen og Serie A, tæt, lige som vi følger godt med i, hvordan det går de mange danske spillere i udlandet i både de store og mindre ligaer i Europa og i mere fjerne ligaer som i USA og Australien.
På bold.dk finder du alle de relevante nyheder fra alverdens klubber og ligaer, lige som vi viser videoklip med mål og højdepunkter fra en lang række ligaer via vores samarbejde med NENT og Discovery.
Vi har desuden livedækning af alle Superliga-kampe, vi har quizzer og mange dybdegående artikler, mens vi også giver læserne overblikket over ligaerne i vores tabel-sektion.
Read more

Products

View all products

Team

View all
name
Lasse Kundbye Wittendorf
Alt form for samarbejde - Tag kontakt
SS
Susanne Sperling
COO
name
Kira Sofie Ileby
Programmatic Manager
TH
Tobias Heinrichas
Programmatic Trainee
name
Anne-Marie Poulsen
Alt form for samarbejde - Tag kontakt